dagen efter

Vaknade runt halv 12 kanske något i den stilen, sedan släpade jag mig till datorn och satte mig här och funderade lite över kvällen igår. Riktigt jävla värd kväll igår! Hade hur roligt som helst. Kan ju säga att mina fötter värker efter gårdagens väldigt bra skoval om jag får säga det själv.. 12cm klackar är inte helt okej att dansa i faktiskt, men jaja ska man vara fin får man lida pin ;) Mår förvånads värt bra idag faktiskt. Skönt det.

Idag blir det en mys dag, med en mysig kille som jag hoppas kommer hit snart :)

Just det!!!! Min kamera dog igår.. Så jag hann inte ta så mycket kort, var mest på förfesten som det blev lite på om ens knappt det.. Men Malin hade med sig sin kamera så jag hoppas att få ta lite kort från henne och lägga in om jag frågar snällt kanske :)

(kan ju säga att mina nätstrumpbyxor var hela när kvällen startade, och det var mer hål på andra ställen som ni inte ser men, var hur trasiga som helst! haha)


kvällens outfit!


HALLOWEEN!

Nu jääävlar äntligen är det Halloween fest. Taggat hela dagen för detta. Lääängtar! Ikväll blir jag djävul, min gamla skolavslutningsklänning blev en djävulsklänning istället ;) Det kunde man inte tro. Tar lite kort under kvällen skulle jag tro som jag lägger in imorgon :)

Nu ska jag prova olika sminkningar och sedan ska jag och Camilla åka till Johanna och lämna en present till henne för att just i dag är hennes födelsedag! Grattis gumman:*

happy halloween hallihopa

chaaablöö

Jag har inte direkt mycket att säga om dagen. Plugg plugg plugg kändes den som :) Fast nu kan jag naturkunskapen också, träningen fick man ju skippa också annars hade jag nog inte kunnat det nu tror jag. Haha

Imorn blir det PARTY! Är rååå taggad, ska bli riktigt roligt :)
Halloween fest och jag ska vara djävul, tänkte att det är lättast så, så behöver jag inte klä ut mig ;) haha

Nu blir det sängaaa, puss

onsdag - 18.17

Idag har jag inte direkt gjort mycket. Eller ja, känns inte som det i alla fall. Hade först samhäll och då jobbade vi på våran redovisning som vi ska göra. Sedan hade vi gympa då hade vi arobik eller hur det stavas. Sånt där friskis&svettis pass kan man väl säga för dom som inte förstår. Det var tråkigt, men grymt roligt att skratta åt Camilla och bråka lite med Johanna när hon streschade. Haha! Jag hade roligt i alla fall. Sedan såg vi på film på pedagogisk ledarskap och ULS:en. Fast tror mer än halva klassen sov på den filmen, så tror Mikael och Lena var glada på oss ;) Sedan var det bara matte och den lektionen hade vi i 15min. Sååååå var min dag än så länge, nu ligger jag bara här i soffan och slappar.

Igår var det en riktigt bra dag om jag får säga det själv. Efter skolan gick jag lite på stan med Tonje, en stund bara. Sedan kom Anton så då åkte vi hem till mig och gjorde väl inte allt för mycket. Slappade till tven, och så tvingade jag honom att lära sig lite om desperate house wifs ;) hahaha. Det är ett måste ;) Sen gjorde vi väl inte allt för mycket resten av dagen, gick och la oss sen bara :) mysig dag!

Snart träning också.. Dryg tid idag också, 20.30- 22.15. Jobbigt med så sent :) Men det funkar allt ändå.

(vandringslägret -10, med BFID1)
(gött röten man var redan efter första dagen.... usch)

(robert var väldigt trött på morgonen, ville inte dirket gå upp.. som ni ser)


sovmorgon

Väckar klockan ringde runt 8 där idag, så gick väl upp kvart över. Riktigt skönt om jag får säga det själv, denna veckan verkar bli bra känner jag. Två sovmorgonar på raden! Härligt ;)

Men vi hade en orsak till varför vi tog den. För jag Elin, Johanna, Camilla och Natalie ska till HM eller någon annan affär och ta lite kort till våran redovisning i Fritidens betydelse. Får se hur det blir.. Haha

igår så gjorde jag väl inte allt för mycket, först var jag i skolan och gjorde ingenting ungefär. Sedan åkte jag till Anton och var där tills träningen började. Mysig dag, gilla :)

Nääää, nu måste jag äta frukost innan bussen kommer.
ciao

(jag fryser, ge mig sommar!)


WTF?!?

Godmorgon
Jag gick upp klockan 7 idag eftersom jag hade sov morgon och jag brukar gå upp klockan 6 vanligtsvis. Men nu när jag har sov morgon och går upp en timme senare så sminkar jag mig och plattar håret och sätter på mig kläderna på mindre än 20 min! Vaaaaa fan? Jag kunde nästan lika gärna gått upp nu istället då? Hade hunnit ändå utan att stressa? Detta suger verkligen sten hårt.. Kommer störa mig på det hela dagen ;) hahahah

Idag blir det att rå plugga innan träningen och efter träningen till ULS provet imorgon. Kan ju säga att jag längtar inte direkt.. BLÄ! Sedan efter man gjort klart ULS provet och tror att då är allt klart, nej nej då kommer det ett fint litet naturkunskaps prov på fredag också.. Skoltrött? ööööh aa :)

Men nu ska jag lägga mig i soffan, käka lite flingor och se på tv.
ciao


match & pluggpluggplugg

Har precis skrivit klart ULS:en in i datorn. Känns skönt att ha det klart, men nu återstår bara det jobbiga.. Att försöka få in det i huvudet. Fyfan skrev runt 5 sidor, riktigt bra jobbat om jag får säga det själv.

Blev mycket häng i tingvallahallarna idag om jag får säga det själv, först spelade A-laget allsvenskan (som Karlstad vann). Sedan var det Carros lillebror som spelade J allsvenskan (som dom förlorade) heheheh, närå :D men jaja synd för dom ;) Känns som om man varit där hela dagen, man vi har haft roligt. Väldigt roligt faktiskt! Haha. Men FIFA glömde vi ju carro... Får vi ta någon annan dag? ;) Haha.

Nä, nu lägger jag mig, är så sjukt trött. Mina ögon slocknar vilken sekund som helst.
godnatt gott folk

(ge mig sommaren och söta sommar jobbsbarn igen)


dagen efter

Igår så var hela laget hos Viktoria som hade inflyttningsfest, det var väldigt roligt med mycket skönt folk! Fina inflyttnings saker fick hon också ;) Men jag och Julia fick gå rätt tidigt för våran skjuts kom då, men det gjorde inget vi roade oss hemma i Kil en stund. Menmen, rolig kväll igår. Finns inte så mycket mer att säga. Jag hade tyvärr inte kameran med mig. Men kanske kan vara busig och ta någon bild av Anna som hade med sig sin om jag frågar snällt (:

Idag har jag bara gjort mig i ordning än så länge, sitter här och väntar på Carolina som ska komma och hämta mig. Vi ska åka iväg och kolla på match, sedan bär det av bort till lilla Forshaga och ha en rolig kväll med henne och en eller två chipspåsar? Mums på det.

Men nu måste jag rusa, måste byta kläder innan hon kommer :)
ciao!

Fotosugen

Blev lite sugen på att ta kort, så gick ut och tog lite frost bilder med Nickie.






nyvaken och go

Ligger här i sängen och har precis vaknat. Kan väl säga att jag vaknade med ett leende på läpparna och inväntar på att klockan ska slå 14.30 så att jag kan åka iväg för samling till min match som börjar 16.00. Idag möter vi Ulricehamn. Det ska bli spännande, dom mötte Hammarö igår. Då förlorade Hammarö med 6 bollar, men enligt Emily och Maria så kunde dom faktiskt vunnit. Det var bara lite strul med fel pass och sånt där som är lätt hänt. Så idag ska vi ge järnet och göra vårt bästa.

Div 2
IF Hellton - KFUM IK Ulricehamn
Sunsta sporthall
16.00

Igår så hade jag en väldigt bra dag, gjorde inte allt för mycket men det behövdes inte heller :) Mycket bra dag!

(sommaren 08, längtar redan tillbaka till värmen)




Idol Alice lämnar tävlingen

Läste precis på tv4.se/idol att Alice Hagenbrant har lämnat tävlingen.. Hon säger att hon känner inte samma glädje när hon står på scen nu som hon gjorde tidigare. Kopplingen mellan lycka och musik är inte där längre och hon behöver ta avstånd och landa i sig själv.

Riktigt synd måste jag säga. Det var ju tack vare henne som jag såg på Idol kan man väl säga, tyckte du var riktig duktig och att du kom så långt!

Om ni vill läsa artikeln så finns den här:
http://www.tv4.se/1.1871747/2010/10/21/alice_har_forlorat_gladjen_till_musiken

även hennes blogg för den som är intresserad :)
http://alice.idol.tv4.se/


"Silent I kill you"

Försöker få mig på bättre humör, och detta funkar kanon ;)


soffläge - dåliga veckan

Skolan i dag gick bra förutom att man gick med ont i magen hela dagen.. Så dirket efter skolan la jag mig i soffan och somnade och sov i drygt 2 timmar. Men när jag vaknade så hade jag lika ont igen.. Då tänkte jag, jag går upp och tar något att äta så kanske det blir bättre? Men direkt jag reste på mig så högg det till i magen.. Så ingen träning för mig blidde det ikke idag. Fyfan, hata mensvärk.

Matchen igår gick faktiskt rätt bra. Vi vann med 35-25 mot Karlskoga. Spelade väldigt bra. Jag är nöjd! :) I helgen väntar ännu en ny hemma match mot Ulricehamn. Yeyeye

gympa lärare?

Idag var det en helt vanlig skol dag, sedan när skolan nästan var slut så drog jag, Johanna och Maria till Fredriclunds skolan och hade en gympa lektion med kanske 9 barn? Det var faktiskt väldigt roligt, och det gick väldigt bra :) Goa ungar faktiskt. Ska bli roligt att ha dom igen om några veckor.

Idag blev det ingen vanlig träning med styrka. Idag blir det att sticka iväg till SATS istället och köra ett spinning pass istället.. Kommer bli tungt känner jag, men det känns jävligt gött efteråt!

Men nu tänkte jag börja fundera på vad min novell ska handla om. Det är inte det lättaste kan jag lova! Den ska handla om Relationer i alla fall.. Men aa, får se vad det blir för spännande ;)

(en ny favorit låt som jag gärna delar med mig av)

måndag - soffläge

Ligger här i soffan efter en 3timmars skoldag som alla andra måndagar. Rätt skönt ändå, så nu har jag precis ätit lite mat och tänkte lägga mig och vila en stund i soffan. Behöver det tror jag om jag ska orka träna senare.

Under helgen hände det väl inte allt för mycket. Jag spelade match på lördagen och tog det lugnt resten :) Helt okej helg faktiskt!

Har inte hunnit bloggat så mycket nu på sista tiden.. Jag gör så gott jag kan. Under förra veckan var det väldigt mycket plugg och sedan träning på det. Så har inte dirket haft tid att sitta vid datorn. Och igår hann jag inte heller, för jag sov hos min syster inatt. Så det kan bli ibland :) Hoppas ni överlever ändå ;) haha

bilder under veckan

Jag målade av Joakim, rätt likt tyckte jag att det blev ändå.

Johanna fick Josefines kaffe över sig, hahah

Vi gjorde ler figurer i bilden.. Detta ska föreställa min ledsna drake.. haha :D


killarna var som dom var

Nicki hittade ett nytt fint sätt att sitta på..

Larsson blev Toker

Johan gjorde mig glad en dag när man visa mig sitt busskort.

Jag målade av min lärare,

sen målade han av mig.. jag ser ut som en tand :D

sen målade elin av mig också,

Robert och Jakob försökte "tjuv" sms på lektion

Paj kastning på lärarna i skolan




Min roliga vecka ;)

lördag morgon

Har precis gått upp ungefär, och har sagt grattis till gamla gubben här hemma som fyllt 50 år idag :) Grattis till pappi! Så idag kommer det vara fullt ös här hemma... Men som tur är ska jag inte vara hemma ;) Men tyvärr när jag är trött och vill sova när jag kommer hem efter min match så aa det kan jag ju glömma! hahah.

Idag är det match dag! IF Hellton - Höfers. Har ingen aning om hur det kommer att gå, men vi är jävligt bra när vi bara vill och det ska vi bevisa idag! Kämpa kämpa :)

Nu måste jag packa och lite sånt innan matchen,
ciao

sånt ska bara inte hända!!

Igår hann jag inte blogga och berätta hur min dag varit, men kan göra det nu. Efter skolan så åkte jag ju och tränade men vi hann inte långt på träningen. För under våran uppvärmning bredvid planen, så tränade skåres herrlag innan. Och då så hände det något så sjukt läskigt! Sådant som inte ska hända, det är bara sånt man läser i tidningen eller ser på tv om. Det var en kille som tränade och sedan bara fall han ihop och slutade andas.. Så man fick hålla igång honom genom hjärt och lung räddning. Var riktigt kusligt att se på faktiskt.. Men som tur var så började han andas själv sen när ambulansen kom och så var han lite med vetande och pratade m.m. Som tur var säger jag bara! Fy vad rädd man blir, fast man inte kände personen så blev man tårögd och orolig som tusan ändå. aa, det var en riktigt om skakning i huvudet på alla i laget tror jag. Alla har nog fattat att man ska verkligen vänta med att börja träna tills man är helt frisk och när man blir frisk ska man börja lugnt! Det är en läxa jag lärt mig nu i alla fall.

Men nu sitter jag här och bara njuter utav att det är helg! Helt underbart. Ny städat rum har jag också. Fan vad livet är gött just nu ;)

Ikväll blir det film & Idol och sitta och heja på Alice Hagenbrant!!!! yeyeyey


Torsdag - 16.54

Igår så glömde jag att blogga, eller jag hade rättare sagt inte tid. Efter skolan så åkte jag till min syster och där pluggade jag, hjälpte henne lite och sen somnade jag en stund.. Var så himla trött igår, orkade ingeting. Så ingen träning för mig blidde det igår..

Men IDAG då jävlar :) Nu är jag piggare och allt, så nu jävlar ska det bli en bra träning! ;)

lägger in lite bilder senare ikväll som man tagit under veckan, för just nu har jag inte tid. Ska åka till träningen snart.
ciao

toppen tisdag!

Gillar tisdag fast ändå inte.. Det är en väldigt jobbig dag i skolan, men en jäkligt bra tv dag må jag säga!

the big band theory
christine
vänner
och sedan är det
desperate house wifs & cougar town!
yeyeyey, gilla tisdagar :)

Nu blir det plugg av engelska provet som är på torsdag... Fy!


home from school

kom hem från skolan för inte allt för längesen. Tänkte lägga mig i soffan och lata mig lite nu. Senare blir det att åka med mamma in till stan och köpa en jacka till mig :) Sen blir det träning som vanligt, får se hur mycket jag kan vara med med min häl.. Skadade mig lite igår på matchen, så den är blå och jag haltar lite.. Sånt som händer :)

Läste en lite roligt sak på facebook nyss också, en sån där "gilla" grupp.
25 saker en tjej alltid tänker på när hon ser en kille

1. Hur han luktar
2. Hur han ser ut
3. Hans frisyr
4. Hans kläder
5. Hans längd
6. Hans kroppsbyggnad
7. Hans hårfärg
8. Hans ögonfärg
9. Hans skratt
10. Om han är singel
11. Om han är en vän till någon av hennes egna vänner
12. Om han har facebook
13. Om han går på samma skola som henne själv
14. Om han går i någon sport
15. Om han talar ryska
16. Hur han skulle se ut som Mr bean
17. Om hans föräldrar är bekanta till hennes egna föräldrar
18. Om de setts förut
19. Om hon har hans telefonnummer
20. Om han har körtkort
21. Om han är känd
22. Om han är gay
23. Hans tänder
24. Om han ser rik ut
25. Om han tänker likadant som henne

Och om jag ska vara ärlig så stämmer i alla fall 20 stycken av dom hos mig, haha! Lite roligt faktiskt :)

GAME DAY!

Har precis kommit hem från en skit match. Visst vi vann med 45-19, men jag gjorde verkligen ingen bra match. Släppte in sådana där skit bollar som jag egentligen ska ta. Men jaja, alla har sina dåliga dagar dom med. Var lite roligt att spela faktiskt också för jag mötte ju 4 stycken från min klass, så nu kommer jag väl få höra resten av terminen att jag släppte in deras skott.. höhö ;) Men det är inte lätt att ta bollar som sitter limmat i hörnen! Bra spelat brudar! Både från Skåre och Hellton.

Nu ska jag göra toast och se på Grace Anatomy.
ciao

13.53

Taggar inför matchen sen mot Skåre! Ska bli rå kul.
kom och heja vetja,
sunsta hallen, 17.00 :)

Igår så gjorde jag inte allt för mycket, var som sagt och kollade på Sm matchen, sedan efter det drog jag till Linnea och såg på film med hon, Ellinor och William. Vi såg nog jordens sämsta "skräck" film. Om man ens ska kalla det de. Handlade om krokodiler m.m. Kass var det i alla fall :D haha Sen blev det att börja se lite på Eclips, men jag blev så trött och den är jätte lång så jag drog hem och sov istället.

Nu ska jag ta och försöka laga lite fiskpinnar och mos får se hur dom smakar... så jag är stark och pigg till match sen ;)


@ jullllle

Sitter hemma hos självaste Julia Hugosson och ser på tv medans hon sitter och äter. Sen när hon har ätit klart ska vi gå bort till coop och köpa lite gottgott, för idag känner jag att jag är riktigt godis sugen! Sedan blir det att dra bort till Nordahl och se på film med lite skönt folk :)

Kom precis hem från deje också.. Åkte dit och kollade på SM matchen mellan A-flick. Hellton - Bruks. Och självklart vann ju våra härliga brudar! Så det ska va!

(kyssen Julia sent kommer att glömma)

hahah natthumor?


godmorgon

Har precis gått upp och sitter nu här och spelar lite skön musik för att vakna till lite. Igår var det en rolig kväll! Tack för den Ida, Carolina och Sandra :)
Först åkte vi in och kollade på derby matchen mellan Karlstad och Skoghall i innebandy. Skoghall vann med 5-3 eller något om jag inte minns fel? Men jag tyckte båda lagen spelade riktigt bra. Sedan när matchen var slut så drog vi till Max och åt lite gottgott, sen visste ingen vad vi skulle göra så då tog vi en road trip i stan och fula oss lite. Vi var lite överallt tycker jag,
Kil, Forshaga, Karlstad, yrade runt i Norrstrand, halft Kronoparken, nästan bort till Alsters, Skåre sen åkte vi runt i stan och kollade på allt fölk, skrattade lite, skämde ut oss lite. Ni vet en sån där vanlig rolig road trip ;)

Idag så har jag inte bestämt riktigt än vad jag ska göra. Ska träffa Julia idag i alla fall. Det är bestämt, men när det blir vet jag inte än. Det märks :) Kanske blir att kolla på när A-flick spelar SM i Deje? Kanske, kanske inte?

Nej nu måste jag nog resa mig upp från stolen och släpa mig bort till köket och göra lite frukost, min mage skriker :)
ciao

(hahaha, kollade igenom lite gamla bilder och hittade denna från när vi skulle ta skolfoto i 9:an. Tema grease! oerhört söt...ehm... eller?)


17 and still a virgin

Får väl vara snäll och gratulera självaste Emilia Berglund på den stora dagen. Oskuld och nykterist i hela 17 år. Det är verkligen bra jobbat! Diggar dig bruden, starkt jobbat. Fortsätt så.

Grattis på dig och hoppas du får en bra dag.


fredagsmys

Sitter här och väntar på att Carolina ska komma och hämta mig så hon jag och Ida kan dra in till stan och kolla på match någon gång.. Men fick nyss reda på att Ida var dryg, så hon kommer en halvtimme senare.. haha ;)

Det är Skoghall vs Karlstad som gäller ikväll. Jag gör väl som alltid, hejar på dom som leder. Enklast så! haha

Nej nu ska jag börja gå bort till station snart, för det var ju en viss carro som inte visste vart varken vårdcentralen eller willys var... Så nu får jag gå skit långt men jaja. Lite motion är väl aldrig fel? Eller? hahaha


blev gör glad förut också. Mamma kom hem från Danmark med mitt favorit godis! Kinder stavar. Finns inget godare.. yummie :D

plugga? aaaaa, fast nä!

Direkt jag kom hem så började helvetet.. Slog upp böckerna på en gång. Först pluggade jag från 3-halv 5. Sen blev jag så hungrig, för russin var inte så mättande och jag var irriterad på provet och orkade inte laga mat. Så jag drog ut med Jigga och åt mat sen direkt efter maten var det bara att åka hem och rå plugga igen... Och det blev verkligen RÅ plugga också, har suttit med provet i drygt 4 timmar nu om inte mer....
Lifs is a bitch



jävla politik skit.... blir galen på dä...

mina älskade russin, finns inget godare! muums =)
dom gjorde min värdelösa kväll värd!


fuck samhäll

Sitter här i sängen och är deprimerad över att jag måste plugga hela dagen idag för att vi har samhällsprov imorgon. Blir visst ingen träning för mig idag ändå. För om jag fortsätter som jag gjort nu så kommer jag inte fatta någonting förens klockan slagit midnatt. JAG BLIR STÖLLIG! Fan vad mycket vi har nu. Hela tiden... Pang pang pang nya prov hit och dit.

Så nu måste jag stänga ihop datorn och sätta mig vid bordet och råååååplugga samhäll...
wish me goodluck!


10.37

Hann inte blogga igår, satt inte vid datorn alls igår faktiskt. Först var jag i skolan sedan efter det var det bara att åka direkt till träningen. När jag kom hem lockade Samhälls provet som är på imorgon... Började plugga lite smått igår så kände det kanske behövs plugga lite mer idag? Kanske lite bara ;)

Just nu sitter vi i biblioteket och kollar efter vart vi ska på studiebesök. Efter skolan blir det träning som vanligt.. Sen är det Samhälls boken åter igen..

sjuuuukt rolig dag ;)
eller?


TISDAAAAAAAAAG!!!!!

Vill ni veta varför jag är så galen och glad? Jo för att Desperate House Wifs började idag! Och det var lika bra och spännade som alltid. Man verkligen läääängtar tills nästa vecka.

Idag har det väl inte hänt så speciellt mycket. Har varit i skolan och där hände det inget speciellt, jag var mest trött och sov som alltid. Efter skolan så hade vi från Kil och Grums en idrottslektion/lek stund med 6-7 åringar på Fredriclunds skolan. Det var faktiskt lite mysigt. Mysiga och spralliga barn. Ska dit varje tisdag om jag har fattat rätt? Eller varannan? Vet inte riktigt, något i den stilen. Ska faktiskt bli roligt. Vi slutade klockan 17.00 och min träning började 18.30 så kände att de var ingen idé att åka hem, så jag och Maria Hansen drog till Burger King och åt och pratade lite. Mysigt faktiskt ;) Efter det fick jag åka direkt till hallen för att köra 1,5tim stryketräning ungefär. Jag och Ida körde steeen hårt! Eller?... Hahha, roligt hade vi i alla fall :D

Menmen... Nu blir det sängen för min del, är jätte trött :)
godnatt på er.


min sköna måndag

Jag blir tyvärr nästan dåligare och dåligare på att blogga men det har varit väldigt mycket just nu. Mycket i skolan och mycket med handbollen.. Då är det inte allt lätt att hinna med att sätta sig vid datorn och skriva av sig lite tyvärr :) Så då vet ni varför jag kanske är dålig på att lägga upp lite nyheter.

Men i alla fall. Min måndag har sett ut som den alltid gör har engelska B och matte B först. Sedan var det bara att åka hem för dagen för min del. Gillar måndagar faktiskt ;) Sen var det bara att åka hem, men när jag kom hem så gick strömmen i hela kvarteret i drygt 1 timme om inte mer? Så då visste jag inte vad jag skulle göra så då tog jag en powernap på 40 min kanske? Jag ställde klockan på 16.40 men vaknade ungefär 16.30 av att strömmen kom tillbaka så då var det bara att gå upp och sätta sig på bussen till stan och sova lite till innan träningen :)

På träningen körde vi tester. Det gick väl lite sisådär.. Men jag är nöjd ändå. Kunde gått bättre på cooper testet men jag är någorlunda nöjd ändå. Jag har ju faktiskt varit sjuk i drygt 2 veckor. Så jajajaja :)

Men nu blir det sängen på en gång, det är ju faktiskt en ny dag med nya äventur imorgon.
godnatt


22.50

Nu säger jag godnatt bloggen och hej sängen.
pussss



Vem älskar inte barn foton?

Jag ber om ursäkt Klara. Men jag måste bara berätta hur detta kortet gjorde min dag verkligen. Var längesen jag skrattade och gråt så mycket. För det första är du sjukt söt och så älskar jag dina bäbis valkar. Men sedan gjorde julia pricken över i:et och skrev "klara förresten, hittar du nåt i guldgruvan? :D" Klara med sin bild och Julia med sin kommentar, gjorde verkligen hela min kväll. Tack flickor. Ni fick mig på gött humör ;)



BFID2 på vift

Efter förfesten så forsatte festen fartfyllt med sång och dans i stadsbussen!




lyckat kort... :D haha

Efter en låååång och jobbig busstur så var alla tvungna att lätta på blåsan lite,





Sedan på började vi den låååånga vägen bort till Conrad, fast vi gjorde den ungefär 3 gånger så lång eftersom vi gick åt helt fel håll..

Sen hittade vi Jacob!!! yey

och då blev han pack åsna på en gång :D

till slut hittade vi Conrads hus och dansgolvet! GOA BRUDAR




Tack för en skön kväll.
<3

lördag&söndag

Soooooooooooooorry! Nu var jag allt dålig på att lägga upp va. Missade till och med en hel dag. Hade lite fullt upp igår så jag hade inte.

Lördag: Min fina lördag började med att jag gick upp runt 11 och då var det bara att börja städa mitt rum och sedan dra och kolla på hemmapremiären för brudarna mot Partille! Som dom så klart vann med 22-20. Riktigt bra spelat! När matchen var klar så var det bara att skynda sig hem och försöka göra sig i ordning och dra till stan och paaaartaya med världens skönaste klass!

Kvällen med lite annorlunda pga det som hände, men riktigt rolig ändå :)
tack alla för en bra kväll!

Söndag: Jag vaknade för kanske en timme sedan? Så nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska slå runt halv 1 så jag kan få åka bort till Dejes sporthall och få köra ännu en träning med värmlandslaget. Yeyeye.


fredagsmys!

Min dag började med natur och bild som varje fredag. Denna gången så målade jag av min converse sko.. Den blev väl lite så där. Haha snörena blev i alla fall hur konstiga som helst. Förstörde typ hela bilden :) Men men, nu skiter vi i min jävla bild.

Nu åter går vi till en liten lustig nyhet. Precis när jag skulle gå och lämna mitt Svenska fram till Ulla-Karin så säger hon: "Linda du har väl en blogg?" Då säger jag: "ja, vadåra?" Då säger hon: "jo men våran biblotikarie sa det till mig." Jag: "aaaaaaaaaaaha? hahaha"
Fattade verkligen ingenting, visste inte ens att hon visste vad jag hette eller något. Jag blev lite stum :)

När jag slutat skolan så gick jag och Johanna lite på stan och kollade lite. Jag hittade lite fint, en väska, puder och leggins. Medans Johanna köpte nagelack, ett linne och ett halsband. Jätte fina saker! Men sen hittade jag en fin jacka på Sister som jag ville ha. Lite dyr men vääääääldigt fin. Får väl se om man köper den eller inte ;) Efter shoppingen så var det bara hem och byta om sedan åka till Stenåsen för kalas. Kvällen har varit lugn och skön. Kom precis hem från en liten promenix med Johanna. Då som jag kläckte något fult hahaha.

Vi går förbi ett träd och så flyger det iväg saker från trädet då säger jag
jag:"ååååh fladder muus!!!!"
johanna:"nej linda det heter fladder möss..."
hahhha vart fan fick jag fladder mus ifrån egentligen?


RSS 2.0